Buitenschoolse opvang SOVAK

Verschillende groepen
SOVAK biedt buitenschoolse opvang aan kinderen uit het speciaal onderwijs. De kinderen worden naar leeftijd en begeleidingsbehoefte ingedeeld. De groepen bestaan uit maximaal tien kinderen. Iedere groep heeft twee deskundige begeleiders. Nieuwe kinderen/jongeren draaien drie proefdagen mee voordat ze definitief in een groep worden ingedeeld.

Variatie
Onze medewerkers zorgen dat uw kind samen met andere kinderen een fijne tijd heeft. We bieden een gevarieerd programma waarbij we rekening houden met de belevingswereld, mogelijkheden en interesses van de kinderen. Denk hierbij aan knutselen, spelletjes doen, koekjes bakken, buiten spelen, verkleden of de Wii computer. Op een goed afgebakend terrein kan gevoetbald worden en gefietst.
In de vakantie organiseren we uitjes naar bijvoorbeeld een kinderboerderij.

Wanneer?
De buitenschoolse opvang is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 15.00 uur tot 19.00 uur. Op deze dagen eten we samen een warme maaltijd.
Op woensdag worden de kinderen opgevangen van 12.00 uur tot 17.00 uur. Bij voldoende behoefte is er eventueel ook een aanbod op zaterdag.
Tijdens schoolvakanties en studiedagen van school zijn de kinderen welkom van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Waar?
De opvang heeft een eigen pand. Deze is niet rolstoeltoegankelijk. Het pand ligt achter de school van het Breda College; Wolvenring 34A in Breda.

Meer informatie of aanmelden?
Hebt u vragen over de buitenschoolse opvang van SOVAK of wilt u uw kind aanmelden?
Wilt u ondersteuning bij het aanvragen van een indicatie? Of wilt u samen met uw kind eens vrijblijvend komen kijken? Neem dan contact op met Clientservice, via telefoonnummer 088-352 01 23.
Of stuur een e-mail naar clientservice@sovak.nl